info@adverem.nl
+ 31 (0)6-55 17 33 76

Over ons

Ons kantoor is opgericht in 2001 en is gericht op het midden- en kleinbedrijf. Ons klantenbestand bevat zowel gevestigde als startende ondernemers.
Door de jarenlange ervaring kunnen wij MKB-ondernemers met raad en daad bijstaan. Wij streven naar een vast aanspreekpunt en een persoonlijke aanpak voor u.

Door goed naar uw vragen en wensen te luisteren en het volgen van de ontwikkelingen van uw onderneming weten wij wat er bij u speelt.

Wij willen u graag gevraagd en ongevraagd kunnen voorzien van advies en in kunnen spelen op uw actuele situatie. Zo proberen wij voor u een sparringpartner te zijn en tevens iemand die kritisch durft te zijn. U kunt zo voor uw onderneming de juiste beslissingen nemen.

Door deze pragmatische aanpak en concurrerende tarieven kunnen wij onze kosten voor u zo laag mogelijk houden en zo werken aan een relatie met u op de lange termijn.

Wij willen ervoor zorgen dat u uw tijd kunt besteden aan uw kernactiviteiten en niet aan randzaken. Zo willen wij graag zorg dragen voor uw financiële informatie.